28 Aralık 2008 Pazar

Ve Patlama!..

Gazla birleşen elektrik kaçağı ve bommmm!!!

Başrol oyuncularının bu patlamadan ölümle çıkmayacağını biliyorduk çünkü daha sezonun ortasındayken, bu olacak iş değildi.

Bölüm başındaki, iki dünya arasında gezinen Efe'nin ruhu gereksiz ve uzun tutulmuş bir şaşırtmacaydı. Bölümde, feedback lerle patlamayı göstermek için yapılan bir ayrıntıydı ancak dediğim gibi biraz uzun tutulmuştu, özellikle Gönül ve Canan sahnesi...

Patlama olmuş bir dükkanın tavanının bembeyaz kalması, ortadaki büyük ocağın yerinden oynamaması, Denizoğlan'ın Efe'yle üstlerine örttüğü sac aspratörün, o patlama esnasında, sanki çok ağır birşeymiş gibi üzerlerinden fırlamaması çok göze batan bir durumdu.

Artık Efe hastanedeydi ve durumu çok ciddiydi. Bir düğünde öpüşürken yakalandıklarında Efe'nin ailesi tarafından büyük tepki gören Aslı'ya, bu durumun tek sebebiyken, ailenin hiç tepki göstermemesi de şaşırtıcı bir durumdu.

Mantık hataları ve senaryo açıklarıyla izlediğimiz bu bölümün mesajı "Dayanışma"ydı. Herkesin zor anında elinden geleni esirgemeyen Efe için tüm dostları, bu zor günlerinde aileyi ve Efe'yi maddi manevi yalnız bırakmayarak, güzel bir dostluk sergilediler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder