29 Aralık 2008 Pazartesi

2009 YILININ İLK DİZİSİ STAR TV'DEN...

Star Tv'nin yeni dizisi Güldünya, Ocak ayının ilk haftası ekranlardaymış. Bu dizinin de teaserları "Aşk Yakar" gibi bir buçuk ay öncesinden verilmeye başlandı. Aşk Yakar'ın tanıtımları, diziden daha çok kaldı aklımda. Ratingler düşük geldikçe kanal yetkilileri "Dizi asıl altıncı bölümden sonra sürükleyici olmaya başlıyor, bekleyin" diye demeçler verdiler. Altıncı bölüm geldi çattı ama yine de ratinglerde bir oynama yok. Bu gidişle de bir oynama olmayacak gibi. 24 Aralık 2008 Çarşamba günü yeni bölümü yayınlanması gerekirken, dizinin tekrarıyla karşı karşıya kaldık. 31 Aralık'ta da yılbaşı münasebetiyle, yeni bölüm olmayacak, sonra kanal ve yapım şirketi bir sürükleyicilik bekleyecekler. Bence biraz işleri zor. İzleyiciyi yenilikle ekran karşısına dikemezseniz, hiç umurlarında olmaz, kendilerine izleyecek birşeyler bulurlar.

Nerede kalmıştık? Teaser dönemi uzun tutuldu, evet bu durumda merakla bekliyoruz ancak beklediğimiz gibi birşey çıkmayınca hayal kırıklığına uğruyor, bir daha o diziye karşı bir sempati duyamıyoruz. Umarım Güldünya, Sanem Çelik'in dediği gibi "Bir Çığlık" olur.

Dizide, uğradığı tecavüz sonrasında intihar edip, acımasız törenin kurbanı olan Funda'nın hayatından yola çıkılarak, abla Gizem Özsoy'un bu konuyla ilgili çırpınışlarına tanık olacağız. Gizem Özsoy rolünde, hepimizin yakından tanıdığı Sanem Çelik var. Bu dizide Çelik'e Erhan Emre eşlik edecek.

Erhan Emre, Almanya doğumlu ve bu zamana kadar yerli ve yabancı birçok yönetmenle, başrol olarak kamera karşısına geçmiş. En son yine Star'ın 2008 yapımlarından biri olup ancak çok kısa süre yayınlanan "Ölüm Çiçekleri-Saraybosna"da Erhan Emre'nin başarılı oyunculuğunu görebilmiştik.

Senaryo, parmak basılası bir hikaye, oyuncular kendilerini bu zamana kadar yer aldıkları projelerle kanıtlayan kişiler, biz de kendi çapımızda iyi bir dizi izleyicisiyiz, bakalım bu dizide ortak nokta sağlayabilecek miyiz? Bu arada yanılmıyorsam, dizi 2009'un ilk yeni yapımı olacak, hayırlı uğurlu olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder