20 Ocak 2009 Salı

YERE GÖĞE KOYAMIYORLAR

Birçok dizi ve sinemada oynayan,tiyatro kökenli oyuncumuz Emre Kınay son olarak Mahsun Kırmızıgül'ün senaryo ve yönetmenliğini üstlendiği "Güneşi Gördüm"de "Musto" karakterini canlandırıyor. Oyuncuları, 12 Mart'ta gösterime girmesi beklenen filmi koyacak yer bulamıyorlar.

Emre Kınay, "Musto" olarak bu yapımda yer almaktan büyük zevk aldığını ifade etti. Kırmızıgül'ü kah Mimar Sinan'a, kah Yılmaz Güney'e benzeten Kınay, filmin hem gişe anlamında hemde sanatsal yönüyle çok başarılı olacağını savundu. Mahsun Kırmızıgül'e hayranlığını her fırsatta dile getiren Kınay, çıraklığında birinci filmi "Beyaz Melek"i , kalfalığında ikinci filmi "Güneşi Gördüm"ü çeken böyle başarılı bir yönetmenin çekeceği üçüncü filminin tadından yenmeyeceğini söyleyerek, ne kadar iddialı olduklarını bir kez daha gösterdi.

Ekip işi olan sinema gibi meşakkatli bir işin, böyle bir birliktelik içersinde çekilmesi, öncelikle seyirciye geçecektir. Birçok usta oyuncunun yer aldığı kadroda kadın oyuncular dikkat çekici. Aralarında Demet Evgar,Hande Subaşı,Şerif Sezer ve Yıldız Kültür'ün yer aldığı kadronun, bir hayli seksapaliteye sahip olan Demet Evgar ve Hande Subaşı gibi isimleri, yöresel kıyafetler içinde göreceğimiz filmde çok çarpıcı sahnelerle yer alacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder